ACUM:
13.03
Top 30 Brașov FM
Urmează:
14.00
Top 30 Brașov FM (continuare)
Apoi:
15.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Primăria Brașov, pregătită pentru toate scenariile de începere a școlii

Publicat: vineri, 14 August 2020 , ora 17.00
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

Primăria Brașov este pregătită pentru toate scenariile de începere a noului an școlar. În acest sens, primarul George Scripcaru a propus aleșilor locali un proiect de hotărâre pentru alocarea de fonduri și pentru achiziția de dispozitive electronice pentru elevi și profesori.

Astfel, indiferent de scenariul care se va aplica unităților de învățământ din Brașov, copiii și cadrele didactice vor fi pregătiți pentru începerea noului an școlar la 14 septembrie.

“Am asigurat, prin acest proiect de hotărâre, sume necesare pentru măsurile care trebuie luate la nivelul școlilor, cele care se referă la dezinfectanți, măști de protecție sau alte asemenea materiale care sunt pe acest necesar la toate școlile din municipiul Brașov - discutăm aici și de grădinițe. De asemenea, am propus o sumă care să asigure achiziția, într-o anumită eventualitate, de către Municipalitate, pentru toate școlile din municipiul Brașov, fie că ne referim aici la tablete pentru elevi, fie că discutăm de laptop-uri pentru profesori sau table inteligente”, a spus George Scripcaru, primarul municipiului Brașov.

Primarul Scripcaru spune că a discutat cu conducerea Inspectoratului Școlar Județean și, împreună, au ajuns la concluzia că este necesară achiziționarea acestor mijloace electronice pentru ca anul școlar să poată începe în cele mai bune condiții și în cazul în care cursurile se vor ține online.

Proiectul propus de primar a fost aprobat de consilieri cu unanimitate de voturi.

Sorin Țârcă