ACUM:
10.03
Weekend împreună
Urmează:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Restricții suplimentare de Sf. Maria în zona Mănăstirii Brâncoveanu – Sâmbăta de Sus

Publicat: miercuri, 12 August 2020 , ora 15.32
Sursa foto Radio România Brașov FM
Sursa foto Radio România Brașov FM

Întrunit în ședință extraordinară astăzi, Comitetul Local pentru Situații de Urgență Brașov a dispus măsuri suplimentare pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu Covid-19 în zona Mănăstirii Brâncoveanu – Sâmbăta de Sus.


Astfel, sâmbătă și duminică, în intevalul orar 8.00-14.00, în interiorul lăcașului de cult și împrejurimi va fi interzis accesul autovehiculelor de orice fel. De asemenea, va fi interzisă în aceste 2 zile de weekend, orice activitate economică desfășurată la terase, în magazine sau la tarabe.


Totodată, este obligatorie purtarea măștii de protecție în spațiile amintite, inclusiv în cele deschise din jurul mănăstirii. Excepție de la purtarea măștii de protecție vor face copiii cu vârsta sub 5 ani.


Această hotărâre va fi adusă la cunoștința cetățenilor prin afișare pe site-ul dedicat mănăstirii și zonei turistice, precum și la avizierele din comuna Sâmbăta.


Măsura vine în contextual în care se apropie o mare sărbătoare religioasă, Sf. Maria, ocazie cu care este așteptat un aflux crescut de turiști în zonă.

Camelia Vlad