ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Produse din Mall-ul Țărănesc aduse la ușa casei tale!

Publicat: luni, 27 Iulie 2020 , ora 17.45
Coordonatorul Mall-ului țărănesc, Mihai Mihu

Asociația Creștem România Împreună din Brașov vine în sprijinul celor care vor să mănânce sănătos și poate nu au timpul necesar să caute producătorii autentici. Astfel, brașovenii au posibilitatea de a-și asigura un coș săptămânal din care să nu lipsească legumele, fructele, pâinea, ouăle și lactatele, toate proaspete, direct din gospodăriile din zona Brașovului, și aduse la ușă.

Demersul este reprezentat de o componentă comercială de tip ofertă-cerere online, prin intermediul platformei Mall Țărănesc, în care sunt implicați peste 1.500 de producători locali.

Se poate comanda oricât, în funcție de sezon și de preferințe, iar livrarea se face o dată pe săptămână, vinerea, deocamdată. Plata se poate face anticipat, online, sau la ușă, în momentul livrării. 

Unul dintre efectele de apreciat ale acestui proiect este că Mall-ul Țărănesc vrea să vândă nu doar produse, ci și povestea celor care le crează, astfel încât să se formeze o legătură durabilă între producătorul autentic, gospodarul, și clientul, de cele mai multe ori, de la oraș.


Camelia Vlad