ACUM:
10.03
Weekend împreună
Urmează:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din muzică Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

VUNK lansează “Domnul Portocaliu”, o poveste de dragoste ca-n filmele anilor ’50

Publicat: joi, 25 Iunie 2020 , ora 16.08
Sursa foto Universal Music Romania
Sursa foto Universal Music Romania

Trupa VUNK continuă povestea “Domnului Portocaliu” cu lansarea single-ului cu același nume.



Povestea de iubire este una atipică. Personajul feminin nu îl cunoaște pe “Domnul Portocaliu”, însă îi aude vorbele și declarațiile de dragoste, cu ajutorul unei melodii care rămâne întipărită în minte. Este „povestea a doi oameni care pot fi considerați ciudați de către cei din jur, pentru că nu se conformează societății, dar atunci când se întâlnesc sunt perfecți împreună”, a spus Cornel Ilie, care a realizat și scenariul și regia videoclipului filmat în București.



Mi-am dorit să scriu scenariul și să regizez clipul pentru "Domnul Portocaliu”, din dorința de a spune o poveste de dragoste în maniera vizuală a filmelor musical. Arta musicalului, arta dansului step, mi se par sub-apreciate și sub-expuse publicului român și de-asta acest clip este un foarte scurt și timid omagiu adus acestor arte. [...] Este o poveste despre fiecare dintre noi, de fapt. Fiecare dintre noi am trecut prin momente în care să simțim că nu suntem înțeleși sau acceptați de către cei din jur și să apară în viața noastră un om care să ne iubească așa cum suntem, nu cum ar trebui să fim”, a adăugat Cornel Ilie.


Single-ul "Domnul Portocaliu" este extras de pe albumul "Domnul Portocaliu și Mașina Timpului" și poate fi ascultat aici:



VUNK a celebrat 25 de ani de existență în 2019, ocazie cu care a lansat un nou album și un concert incendiar la Sala Polivalentă, unde fanii au făcut cunoștință cu Domnul Portocaliu și au fost plimbați cu Mașina Timpului prin hiturile lansate de-a lungul anilor.

Radio România Brașov FM