ACUM:
12.10
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

George Scripcaru, candidatul PNL la Primăria Brașov

Publicat: vineri, 19 Iunie 2020 , ora 16.21
Sursa foto Primăria Brașov
Sursa foto Primăria Brașov

Premierul Ludovic Orban a anunțat, pe șantierul viitorului aeroport de la Ghimbav, că actualul primar al Brașovului, George Scripcaru, este candidatul Partidului Național Liberal pentru viitoarele alegeri la funcția pe care o ocupă și acum.


În privința candidatului PNL la Primăria Brașovului nu am emoții și nu am avut niciodată vreo problemă legată de candidatura la Primărie. Domnul Scripcaru nu a putut să candideze din partea PNL la nivelul anului 2016. Astăzi el a fost achitat de instanța de fond, el este nevinovat și el este candidatul nostru pe care ni-l asumăm”, a spus președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban.


În mandatul actual, George Scripcaru este primarul Brașovului din postura de independent. Premierul nu a precizat dacă Scripcaru va reveni în partid sau doar va fi susținut de liberali în alegerile locale din toamna acestui an. 

Sorin Țârcă