ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Electrica redeschide ghișeele pentru public, în condiții speciale

Publicat: sâmbătă, 30 Mai 2020 , ora 15.25
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Electrica va redeschide, din 2 iunie, ghișeele pentru public. Însă, abonații SDEE Transilvania Sud trebuie să știe că vor avea acces la Centrele și ghișeele de relații cu utilizatorii doar respectând măsurile din starea de alertă. Mai exact, vor trebui să poarte mască, iar la intrare li se va măsura temperatura și vor trebui să își igienizeze mâinile.

Este obligatorie distanțarea socială, iar la coadă va trebui să așteptați la o distanță de 2 metri față de persoana de dinainte. De altfel, va fi aplicată regula „o persoană la fiecare ghișeu disponibil”.

Personalul de la ghișee vor purta viziere de protecție, iar spațiul va fi de două ori pe zi igienizat. Cei care doresc interacțiunea cu reprezentantii companiei pe alte căi decât prin contact direct, au la dispoziție online-ul, poșta sau sau telefoanele companiei.

Adina Chirvasă