ACUM:
10.03
Weekend împreună
Urmează:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

41 de persoane în carantină și 1370 în autoizolare, la Brașov

Publicat: marți, 26 Mai 2020 , ora 16.43
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

Direcția de Sănătate Publică informează că astăzi, în județul Brașov, 41 de persoane sunt în carantină și 1.370 de persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu.


Având în vedere că ne aflăm în stare de alertă din cauza epidemiei de coronavirus, polițiștii și jandarmii din structurile locale și-au continuat misiunile, acționând integrat pentru prevenirea și limitarea răspândirii bolii, precum și pentru asigurarea ordinii și siguranței publice. Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost organizate peste 1.000 de misiuni specifice. În intervalul de timp precizat nu au fost aplicate amenzi și sancțiuni, însă autoritățile fac în continare apel de responsabilitate, astfel încât cetățenii să respecte normele de igienă și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2. Pericolul rămâne la fel de mare!

Camelia Vlad