ACUM:
11.03
Weekend împreună (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

59 de persoane în carantină și aproape 2000 în autoizolare, la Brașov

Publicat: luni, 25 Mai 2020 , ora 16.13
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

Numărul persoanelor aflate în carantină pe raza județului Brașov este într-o continua scădere, la acest moment doar 59 de persoane fiind găzduite în spațiile special amenajate de administrațiile locale, potrivit DSP Brașov. În schimb, în autoizolare la domiciliu sunt obligate să stea aproape 2.000 de persoane. Toate aceste persoane sunt monitorizate zilnic și cu ajutorul polițiștilor și al jandarmilor, care au misiunea de a acționa, în această perioadă, pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19, precum și pentru asigurarea ordinii și siguranței publice. Astfel, în ultimele 24 de ore, efective formate din 340 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au executat 847 misiuni specifice.

Tot în acest context, echipaje ale Grupării de Jandarmi Mobile au aplicat 8 amenzi contravenționale în valoare totală de 7.700 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale care sancționează faptele de încălcare a unor norme de conviețuire socială.

Camelia Vlad