ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Încă 3 decese ale unor pacienți infectați cu coronavirus, la Brașov. Bilanțul pe țară a ajuns la 755 de decese, de la debutul pandemiei

Publicat: sâmbătă, 2 Mai 2020 , ora 12.51
Sursa foto Facebook / Primăria Brașov
Sursa foto Facebook / Primăria Brașov

Încă 3 decese în Brașov a raportat Grupul de Comunicare Strategică, în urmă cu puțin timp, numărul persoanelor din județ care și-au pierdut viața ajungând astfel la 26, de la debutul pandemiei.


Este vorba despre doi bărbați de 37, respectiv 74 de ani și o femeie de 78 de ani. În cazul bărbatului de 37 de ani care a murit pe data de 30 aprilie la Spitalul Județean din Brașov nu sunt precizate boli preexistente. Bărbatul de 74 de ani a murit pe data de 1 mai, la Spitalul Județean, având și alte boli precum insuficiență renală acută, Sechele AVC cu hemiplegie, insuficiență ventriculară stânga.


În ceea ce privește decesul femeii de 78 de ani, în acest caz sursa citată a precizat că femeia a fost internată pe data de 15 aprilie la Spitalul Județean. 2 zile mai târziu femeia a fost transferată la Spitalul de Pneumoftiziologie din Brașov, iar pe 19 aprilie a fost adusă din nou la SpitalulJudețean din Brașov, pe secția ATI, decesul fiind înregistrat la data de 1 mai. Femeia avea boli preexistente, HTA, insuficiență mitrală, insuficiență tricuspidiana, insuficiență cardiacă.


În comunitatea Apața au fost înregistrate mai multe cazuri cu infecție COVID-19, se precizează în informare.


Totodată, au mai fost înregistrate alte 8 decese ale unor persoane infectate cu coronavirus, la spitale din Iași, Neamț, Mureș, Argeș, Vaslui și Bacău. Bilanțul persoanelor care au decedat în țara noastră se ridică la 755, de la debutul pandemiei.

Radio România Brașov FM