ACUM:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Pietonalele și pasajele subterane din municipiu, spălate și dezinfectate

Publicat: joi, 23 Aprilie 2020 , ora 15.22
Sursa foto Primăria Brașov / Youtube
Sursa foto Primăria Brașov / Youtube

Zonele pietonale din municipiu, dar și pasajele subterane din alte zone ale orașului vor fi spălate și dezinfectate. Activitățile sunt desfășurate de operatorul de salubritate cu care municipalitatea are contract.

Prima care a intrat deja în procesul de curățare și dezinfectare este zona istorică.


În zona Centrului Istoric spălăm și dezinfectăm cu 3 utilaje cu presiune zona de carosabil și zona pietonală. După Piața Sfatului va urma, în același program, Piața Unirii din Schei, urmată de pietonalul din strada Uranus, zona Jupiter, pietonalul din Valea Cetății și pasajele pietonale din zona Crinului, Hărmanului, strada Albă”, a spus Răzvan Bulubenchi, reprezentant al operatorului de salubritate.

Aceasta este o etapă, după cum a precizat primarul municipiului Brașov, George Scripcaru:


Facem acest lucru ca si etapă pe care o începem de astăzi, în acest weekend sper să acoperim cât mai multe din aceste suprafețe. Acest lucru se face cu operatorul de salubritate și împreună cu Serviciul se specialitate din Primăria municipiului Brașov și în conformitate cu hotărârile Comitetului Local pentru Situații de Urgență”.

Pe de altă parte, străzile din municipiul sunt spălate și dezinfectate încă de la sfârșitul lunii martie. 

Adina Chirvasă