ACUM:
10.03
Weekend împreună
Urmează:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Încă un medic militar brașovean a fost detașat la Suceava

Publicat: miercuri, 8 Aprilie 2020 , ora 18.38

Ministerul Apărării Naționale a informat că încă un medic de la Spitalul Militar Regina Maria din Brașov a fost detașat la Spitalul Județean Suceava.


După ce colonel doctor Daniel Derioiu a fost numit manager al Spitalului Sfântul Ioan cel Mare din Suceava, acum și colonel doctor Decebal Roald Gavrilaș, medic primar, șef laborator de analize medicale la Spitalul Militar de Urgență «Regina Maria» din Brașov, a fost detașat la aceeași unitate medicală, principalul focar de infecție cu SARS-CoV-2 din România.


Potrivit Direcției Medicale a Ministerului Apărării Naționale, Decebal Roald Gavrilaș are o bogată experiență în domeniul medicinei de laborator, biochimiei, imunologiei, coordonând un colectiv mic, dar inimos, supus periodic acreditărilor RENAR. Formator pentru studenți și medici rezidenți, domnul doctor contribuie prin tot ceea ce face la complexitatea actului medical, în diagnosticul paraclinic al pacienților cu patologie medico-chirurgicală. 

Sorin Țârcă