ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Un polițist din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Brașov este confirmat pozitiv cu COVID-19

Publicat: miercuri, 8 Aprilie 2020 , ora 12.41
foto: IPJ Brașov
foto: IPJ Brașov

Ancheta epidemiologică este în curs de desfășurare, până în acest moment stabilindu-se ca 12 polițiști din cadrul acestei structuri să intre în izolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile, a anunțat conducerea IPJ Brașov.

În aceste conditii, Activitatea Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției județene Brașov se desfășoară cu polițiști delegați de la alte formațiuni, pentru asigurarea pazei și supravegherii, împreună cu polițiști din cadrul din Brașov.

"În acest moment, nu sunt semnalate simptome la polițiștii aflați în izolare la domiciliu și nici la persoanele private de libertate și custodiate, care sunt monitorizate permanent, din punct de vedere medical. Primirea persoanelor privative de libertate de pe raza de competență, care ar presupune custodierea în CRAP Brașov, se va realiza de către centrele de retinere si arestare preventiva din judetele limitrofe, in functie de dinamica dispunerii acestora de catre organele judiciare. Sunt luate măsuri constante de dezinfectare a spațiilor din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov", a declarant Alina Ivan, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.

De asemenea s-au luat măsuri de protecție epidemiologică, atât față de personalul implicat în activități, cât și față de persoanele private de libertate.

Camelia Vlad