ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Pacienții cronici nu vor mai fi internați la Spitalul Județean

Publicat: luni, 23 Martie 2020 , ora 23.05

Atenție, brașoveni! Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență anunță că, în această perioadă, nu vor mai fi internați pacienții cronici în unitatea medicală. Excepție vor face pacienții neoplazici. În același timp, UPU a fost reorganizat, fiind constituit un pavilion separat pentru trierea pacienților. Astfel, din 24 martie, trierea se va face la Pavilionul Triaj, din curtea spitalului. Și în spital au fost luate măsuri pentru schimbarea unor circuite, astfel încât pacienți cu potențial infecțios să fie izolați și să nu interfereze cu alți pacienți.

Urgențele stomatologice nu sunt asigurate la Spitalul Județean, dat fiind că unitatea medicală este încă în lucrări de reabilitare. Însă, potrivit reprezentanților unității medicale, Colegiul Medicilor din România poate organiza un cabinet pentru preluarea urgențelor stomatologice. Din nou, medicii de la Spitalul Județean vă transmit ca, dacă nu aveți o prob lemă gravă de sănătate, să apelați la medicii de familie sau să sunați la Centrele de Permanență. De asemenea, respectați recomandările specialiștilor pentru a vă proteja de noul tip de virus.

Adina Chirvasă