ACUM:
10.00
Buletin de știri
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

La Castelul Peleș ar putea fi găzduiți pacienții cu coronavirus

Publicat: joi, 19 Martie 2020 , ora 17.48
SRR
SRR

Ca urmare a instituirii stării de urgență pe teritoriul României, Custodele Coroanei și surorile sale au luat decizia de a pune la dispoziția Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, cu titlu gratuit, un număr de 53 de spații de cazare individuale în unitățile hoteliere și vilele de pe Domeniul Regal Peleș, pentru persoanele care vor fi nevoite să stea în carantină.

Anunțul a venit din partea Casei Regale, care a precizat: "Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Familia Regală continuă să fie alături de societate și de autoritățile statului român pentru a consolida răspunsul țării noastre la amenințarea cu noul coronavirus. Asociația Casa Majestății Sale a primit confirmarea acestei decizii din partea Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență".

Camelia Vlad