ACUM:
10.03
Weekend împreună
Urmează:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Primăria vrea să amenjeze două trasee pentru bicicliști și o parcare de tip Park & Ride

Publicat: marți, 10 Martie 2020 , ora 17.10
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Proiectul pentru Park & Ride din Bartolomeu, două trasee pentru bicicliști, controlul și monitorizarea traficului, sunt doar câteva dintre investițiile pentru care Primăria Brașov vrea să acceseze 110 milioane de lei, fonduri europene.

Astăzi, în acest sens, au fost semnate cinci noi contracte, ce primesc o finanțare nerambursabilă totală în proporție de 98%. Cofinanțarea Primăriei este de 2%.

Proiectul pentru Park & Ride din Bartolomeu presupune o investiție de 54 milioane lei.

Cele două trasee pentru bicicliști, unul care să lege strada Poienelor de Mihail Kogălniceanu, iar altul - Valea Cetății de strada Poienelor, înseamnă alocarea a circa 10 milioane lei.

Proiectul de control și monitorizare a traficului are o valoare de 32 de milioane lei, în timp ce pentru grădinițe au fost alocate 8 milioane lei. Este vorba despre construirea uneia în Tractorul, respectiv despre mansardarea celei din strada Tudor Vladimirescu.

Radio România Brașov FM