ACUM:
21.00
Party Time by Dj Rux
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Comisarii de la Protecția Consumatorului, în control la farmacii

Publicat: luni, 2 Martie 2020 , ora 16.31
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

În contextul în care a crescut exponențial cererea de achiziționare a echipamentelor de protecție ca urmare a extinderii epidemiei de coronavirus, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a demarat, zilele trecute, o tematică națională de control și supraveghere a pieței cu privire la modul de comercializare, de informare a consumatorilor, de afișare a prețurilor și a modului de derulare a eventualelor promoții pentru aceste echipamente de protecție.

Astfel, au fost organizate verificări în unități sanitare, inclusiv în farmacii.

"Am desfășurat mai multe controale în unitățile farmaceutice și am verificat toate aspectele care țin de legalitatea și modul de comercializare a produselor cât și informarea corectă a consumatorilor. Sunt anumite probleme descoperite și concluzia finală o vom transmite la încheierea acestei tematici.", a spus Sorin Susanu, șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului Brașov.

De altfel, goana după măști pare că a încetat, mai ales după informațiile transmise în mod repretat de autorități potrivit cărora măștile nu sunt o protecție împotriva coronavirului, ci ar trebui purtate doar de cei care sunt deja bolnavi, astfel încât să nu transmită boli celor sănătoși.