ACUM:
11.03
Weekend împreună (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Școală elvețiană la Brașov

Publicat: joi, 6 Februarie 2020 , ora 16.48
Sursa foto radiooltenia.ro
Sursa foto radiooltenia.ro

Școală elvețiană la Brașov! Astăzi a avut loc o primă discuție pe tema înființării la Brașov a unui centru de învățământ dual în parteneriat cu cea mai bună școală elvețiană din domeniul ospitalității.

În acest sens, reprezentanții autorităților locale și ai Camerei de Comerț și Industrie Brașov s-au întâlnit cu reprezentanți ai Universității Hoteliere din Lausanne.

Tipul de învățământ dezvoltat de Elveția în acest domeniu este unic în lume, Elveția fiind lider mondial în acest domeniu.

Propunerea vizează înființarea unui centru de inovare și antreprenoriat în turism și ospitalitate, o instituție de învățământ dual, în directă legătură cu mediul de afaceri din domeniul turismului care activează în Brașov.

Pentru început, școala va fi echivalentă unei post-liceale, urmând ca apoi să fie creată și o instituție de învățământ de nivel universitar sau post-universitar.

În 2006, școala elvețiană a fondat, la București, Institutul Regal de Management al Ospitalității, cu sprijinul Majestății Sale Regele Mihai I și a inițiat cursurile postuniversitare cu ASE București.

Radio România Brașov FM