ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Echipa națională de futsal a României a ratat șansa de a merge la Cupa Mondială

Publicat: joi, 6 Februarie 2020 , ora 16.02
Sursa foto frf.ro
Sursa foto frf.ro

Echipa națională de futsal a României a ratat șansa de a merge la Cupa Mondială după ce a terminat pe locul 3 turneul de elită al preliminariilor europene pe care l-a disputat în aceste zile la Brno. În ultimul meci disputat în Cehia, "tricolorii" au remizat cu Slovenia, scor 4-4 , după ce au condus cu 4-1.

Golurile tricolorilor au fost reușite de Cristian Matei, de trei ori și portarul Petrișor Toniță. Slovenia a egalat în finalul meciului cu două reușite venite în ultimele 25 de secunde.

Înaintea acestui meci România avea o victorie contra Kazahstanului și o înfrângere contra gazdei Cehia.

România avea șanse mici de calificare înaintea ultimului meci și depindea de rezultatul ultimei partide din grupă, Kazahstan-Cehia, încheiat cu victoria asiaticilor cu 5 la 2. În urma acestor rezultate Kazahstanul a încheiat pe primul loc și a reușit calificarea la mondial, iar Cehia a încheiat pe locul 2 și merge în barajul contra Croației.

Adrian Susanu