ACUM:
12.10
Weekend împreună (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Top 30 Brașov FM

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Atelierele de la Colegiul „Nicolae Titulescu” se vor transforma în săli de clasă

Publicat: duminică, 26 Ianuarie 2020 , ora 13.36
Sursa foto Facebook
Sursa foto Facebook

Clădirea atelierelor de la Colegiul "Nicolae Titulescu" va căpăta o altă funcțiune. Asta după ce va fi reabilitată. Conducerea unității liceale crede că acolo ar putea fi 10 clase. 

"Clădirea a fost în conservare. E într-o stare foarte proastă. Acolo ar putea funcționa 10 clase primare și gimnaziale, iar liceul, în continuare pe celelalte două corpuri. Cartierul crește. Sunt familii de tineri care vor da copiii la școală și noi suntem cei mai apropiați", a precizat prof. Nicoleta Știucă, directorul colegiului.

În prezent, Colegiul "Nicolae Titulescu" are peste 850 de elevi. Unitatea liceală are o clasă de pregătitoare, o clasă de a V-a, ambele înființate în toamna anului 2019, și clasele 9-12.

Deja, municipalitatea brașoveană a lansat licitația pentru întocmirea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenții - DALI și a proiectului tehnic.

Valoarea contractului este de aproape 400.000 de lei, cu tot cu TVA, iar oferte pot fi depuse până în 30 ianuarie.

Adina Chirvasă