ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Misiune economică din Kazahstan

Publicat: miercuri, 22 Ianuarie 2020 , ora 17.19
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Între 24 și 28 ianuarie, Brașovul va fi vizitat de o delegație formată din membre ale Asociației Femeilor de Afaceri, Filiala Regiunii Pavlodar din Kazahstan.

Misiunea economică își propune stabilirea unor legături de afaceri între femeile de afaceri din Kazahstan și din România.

"Asociația este interesată de 7 domenii, mai precis construcții, rețele hoteliere, farmacii, zona de epurare a apei, agenții de turism, textile și produse cosmetice", a precizat Silvia Pohrib, președintele CONAF Brașov.

Pe lângă stabilirea legăturilor de afaceri, misiunea va reprezenta și o foarte bună șansă de interacțiune între două culturi diferite, din două țări cu un potențial economic ridicat, a adăugat reprezentanta CONAF Brașov, Alexandra Grancea.

Oaspetele din Kazahstan vor putea vizita Brașovul și împrejurimile, vor lua contact cu viața socială și culturală a orașului nostru iar luni, 27 ianuarie, de la ora 11:00, vor avea loc și lucrările misiunii, la hotel Rainer.

Sorin Țârcă