ACUM:
11.03
Weekend împreună (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Săli de sport noi pentru Școlile Gimnaziale 2 și 4

Publicat: vineri, 17 Ianuarie 2020 , ora 16.53
Sursa foto romania-actualitati.ro - Foto: Andreea Marin.
Sursa foto romania-actualitati.ro - Foto: Andreea Marin.

Municipalitatea vrea ca în primăvară să lanseze licitațiile pentru construirea sălilor de sport de la Școlile Gimnaziale 2 și 4.

În acest moment se lucrează la proiectele tehnice, care trebuie terminate până în luna aprilie, după cum au precizat reprezentanții municipalității.

La Școala 2, sala de sport ce urmează a fi construită va permite organizarea unor competiții internaționale și va fi dotată și cu aparatele necesare competițiilor și antrenamentelor.

La Școala 4 va fi o sală de sport intermediară. Va permite sporturi cu mingea, interșcolare, dar nu și competiții naționale, după cum a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea.

Valoarea contractului pentru proiectul sălii de sport de la Școala 2 este de peste 21,6 milioane lei, cu tot cu TVA, în timp ce la Școala 4,  contractual are o valoare de peste 6 milioane lei, cu TVA. Ambele investiții trebuie executate în 14 luni de la deschiderea șantierului.

Adina Chirvasă