ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Biserică provizorie din lemn, în zona rezidențială Tractorul

Publicat: marți, 22 Octombrie 2019 , ora 12.08
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Comisia de Circulație, din cadrul Primăriei Municipiului Brașov, a avizat, solicitarea Parohiei Ortodoxe Române pentru edificarea unei Biserici din lemn, fără fundație, în care să fie oficiate slujbe, până la construcția propriu-zisă a lăcașului de cult.

Viitoarea Biserică din lemn ar urma să fie construită pe un teren donat, pe strada Ioan Ursu, în noua zonă rezidențială a cartierului Tractorul.

Potrivit reprezentanților municipalității, condițiile pentru această solicitare au fost îndeplinite, respectiv există loc pentru parcări și acces la drum. Totuși, în Certificatul de Urbanism, solicitantului i s-a cerut să obțină acordul tuturor vecinilor pentru această construcție.

Construirea unei biserici în Tractorul Nou a fost anunțată de mai multă vreme și încă de când au auzit de un astfel de proiect, au fost locuitori în zonă care s-au opus.

Adina Chirvasă