ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Invitații gratuite la teatru, joi, pentru spectacolul ”Aventura”

Publicat: miercuri, 18 Septembrie 2019 , ora 14.37
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Joi, 19 septembrie, Regia Autonomă de Transport Brașov oferă, în mod gratuit, opt invitații duble la un spectacol ce va avea loc pe scena Teatrului Dramatic "Sică Alexandrescu" Brașov.

Cele opt invitații, pentru câte două persoane, la spectacolul "Aventura" - după Teodor Mazilu, ce se va juca sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 19.00, vor fi oferite primelor opt persoane care mâine, în intervalul orar 07.00 - 15.00, vor achiziționa un abonament lunar sau anual de transport RATBV de la punctul de vânzare situat în stația "Complexul Mare", situat pe Bulevardul Saturn.

În acest context, clienții regiei își pot achiziționa orice tip de abonament de transport lunar sau anual, indiferent dacă este la prețul întreg de 85 sau, respectiv, 850 de lei ori dacă sunt abonamente cu reducere pentru elevi, pentru studenți sau donatorii de sânge.

Bianca Bucă