ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Caravana Gaudeamus Radio România poposește la Brașov

Publicat: marți, 3 Septembrie 2019 , ora 14.24

După ce a încheiat ediția de la mare, Gaudeamus ajunge la munte. Cea de-a doua ediție a Caravanei Gaudeamus Radio România se deschide oficial în 4 septembrie, în inima orașului, în Piața Sfatului.  

Caravana Gaudeamus Radio România promite să fie pentru toate gusturile, și pentru cei mici și pentru cei mari. Asta pentru că, la standurile celor 40 de participanți, veți găsi zeci de mii de titluri din multe domenii, de la beletristică până la carte școlară, cu atât mai mult cu cât suntem în pragul unui nou început de an școlar. Ediția Brașov 2019 vine și cu aproximativ 50 de premii pentru vizitatori, la Tombola Gaudeamus. 

Caravana Gaudeamus încurajează și donarea de carte, iar cei care vor, pot aduce titlurile de acasă care le prisosesc, iar acestea vor fi mai departe distribuite în biblioteci rurale. Târgul de carte din inima orașului continuă practic seria evenimentelor estivale din inima orașului, iar acest lucru înseamnă că Brașovul începe să conteze din ce în ce mai mult pe piața culturală. 

Târgul va fi deschis zilnic până în 8 septembrie, între orele 10.00 – 21.00, iar accesul publicului este liber. 

Adina Chirvasă