ACUM:
21.00
Party Time by Dj Rux
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Sociologie și Comunicare, cea mai căutată facultate

Publicat: marți, 16 Iulie 2019 , ora 16.57
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

151 de candidați s-au înscris, încă din prima zi, la Facultatea de Sociologie și Comunicare. A fost, practic, cea mai căutată facultate a Universității Transilvania și încă de pe acum se anunță o concurență serioasă pe locurile bugetate, pentru că, aici, sunt 131 în total.

La doar câteva dosare diferență se situează Facultatea de Matematică-Informatică, unde au fost depuse 149 de dosare, încă din prima zi. De asemenea, alte 140 de dosare au fost primite de cei de la Științe Economice și Administrarea Afacerilor.

Peste 100 de candidați înscriși au fost și la Facultatea de Medicină, unde, însă, înscrierile se fac doar online.

La polul opus, cele mai puține dosare au fost depuse, în prima zi de înscrieri, la Drept, dar aici înscrierile se fac doar online, la Facultatea de Ingineria Lemnului și la Știința și Ingineria Materialelor, mai puțin de 10 candidați, în prima zi.

În acest an, în prima zi de înscrieri au fost practic peste 1200 de candidați înscriși, de trei ori mai mult față de prima zi de înscrieri din 2018.

Înscrierile continuă până vineri, inclusiv.

Adina Chirvasă