ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

100 de mașini abandonate pe domeniul public, 34 urmează să fie ridicate

Publicat: vineri, 14 Iunie 2019 , ora 18.55
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

101 mașini abandonate pe domeniul public are acum, în evidențe, Poliția Locală Brașov, 34 dintre acestea urmează să fie ridicate și depozitate într-un spațiu special creat pentru acestea, după ce proprietarii lor au primit somații și notificări de la Primărie să și le ridice de pe domeniul public.

Doar 2 proprietari dintre cei somați și notificați și-au mutat mașinile de pe domeniul public. Potrivit reprezentanților Poliției Locale Brașov, 9 rable lăsate în zona Pieței de la Stupini urmează să fie ridicate în zilele următoare.

Unele dintre autovehicule sunt într-o stare avansată de degradare, ținând cont de faptul sunt blocate în zonă de foarte mult timp. În arealul menționat, nu sunt părăsite pe domeniul public doar autoturisme, ci și rulote, dar și camioane fabricate prin anii '70-'80, conform aceleiași surse.

Anul trecut, potrivit reprezentanților Poliției Locale, au fost ridicate de pe domeniul public peste 300 de mașini abandonate, dintre care 189 au fost mutate chiar de proprietari după ce au primit primele somații, 28 de brașoveni au dovedit că autoturismele lor nu se înscriu în categoria rablelor, iar 85 au fost ridicate și depozitate.

0268.954 este unul dintre numerele de telefon ale Poliției Locale Brașov, la care cetățenii pot semnala situații în care există mașini abandonate pe domeniul public.

Adina Chirvasă