ACUM:
11.00
Buletin de știri
Urmează:
11.03
Pulsul Zilei
Apoi:
12.00
Radiojurnal

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Comercianții sunt deranjați de festivalul Cerbul de Aur

Publicat: sâmbătă, 1 Iunie 2019 , ora 6.18

Comercianții din centrul orașului nu doresc ca festivalul Cerbul de Aur să aibă loc în Piața Sfatului. Ei spun că afacerile le sunt afectate în toată perioada desfășurării concursului și că ar pierde aproximativ 50% din profituri, dat fiindcă zona este închisă. De cealaltă parte, primarul Brașovului, George Scripcaru susține că Cerbul de Aur este un brand al orașului și nu poate fi organizat la marginea urbei. Ba mui mult, edilul a declarat că Biserica Evanghelica, cea care are în propreietate Arena Ion Țiriac, nu a fost de acord cu organizarea Cerbului de Aur în această zonă.

Cerbul de Aur va fi organizat în Piața Sfatului, în perioada 23-25 august. Pentru acest spectacol, Televiziunea Publica are, în acest an, un buget de 6,5 milioane lei. De asemenea, Consiliul Județean Brașov a aprobat pentru desfășurarea evenimentului suma de 550 mii lei, iar municipalitatea 1,3 milioane lei.

Saviana Russu