ACUM:
7.03
Bună dimineața Transilvania

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Traficanți de droguri, prinși de polițiștii brașoveni

Publicat: miercuri, 8 Mai 2019 , ora 14.38
Sursa foto IJP Brașov
Sursa foto IJP Brașov

Un grup infracțional organizat, specializat în traficul de droguri de mare risc, a fost destructurat de polițiștii de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii DIICOT Brașov.

Oamenii legii au lucrat la acest caz încă din luna octombrie, a anului trecut, iar în cursul lunii aprilie 2019 au organizat un flagrant în urma căruia a fost prins un tânăr, de 17 ani, în timp ce  vindea cannabis, cu 50 de lei gramul.

Asupra lui au mai fost gasite 12 plicuri cu droguri și 450 de lei, bani pe care băiatul i-ar fi făcut din vânzarea de stupefiante. În aceeași zi, polițiștii și procurorii au efectuat 5 percheziții domiciliare în Brașov, iar cinci tineri au fost reținuți.

În ziua următoare, oamenii legii au mai efectuat percheziții în Dâmbovița și în București, iar un bărbat de 28 de ani, din Capitală a fost arestat preventiv. Și asta în condițiile în care la domiciliul său au fost găsite 270 de grame de canabis și 21 de mii de lei, bani proveniți, cel mai probabil, din vânzarea drogurilor.

Două săptămâni mai târziu, au fost prinși în flagrant, la Cluj, alți doi bărbați care ar fi introdus în țară, prin intermediul unei firme de transport persoane, 300 de grame de cannabis, 500 de grame de rezină de cannabis și 12 grame de cocaină, droguri care proveneau din Spania și urmau să ajungă pe piața brașoveană.

Cei doi au fost, la rândul lor, arestați.

Monica Neacșu