ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Tichetele pentru suflet, refuzate de unul din trei brașoveni

Publicat: luni, 22 Aprilie 2019 , ora 12.20
Sursa SRR
Sursa SRR
Purtătorul de cuvânt al DAS Brașov, Monica Chelban

Unul din trei brașoveni care s-ar fi putut bucura de tichetele pentru suflet, acordate de Primăria Brașov pentru Paște, nu s-a prezentat la sediul Direcției de Asistență Socială pentru ridicarea acestora.

Deși mai sunt doar 3 zile în care pensionarii pot intra în posesia bonurilor valorice cu care își pot cumpăra alimente pentru sărbătorile pascale, peste 3.000 de tichete se află încă la sediul de pe strada Panselelor. 

Femeile peste 63 de ani și bărbații care au mai mult de 65 de ani, pensionari din municipiul Brașov, cu o pensie de cel mult 1.000 de lei, primesc acest ajutor din partea municipalității de două ori pe an, o dată la Crăciun și o dată la Paște.

Până acum, valoarea tichetelor era de 50 de lei, dar autoritățile locale au decis să dubleze suma, astfel că pensionarii primesc câte un tichet în valoare de 100 de lei.

Sorin Țârcă