ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

A patra ediție a festivalului "Vin la munte", la Brașov

Publicat: vineri, 12 Aprilie 2019 , ora 14.56
Sursa SRR
Sursa SRR

Pasionații de vinuri se vor putea bucura, în acest sfârșit de săptămână, de a patra ediție a festivalului Vin la munte”.

40 de crame își prezintă publicului, în 13 și 14 aprilie, cele mai bune vinuri, în număr de peste 300, din România, dar și din țări precum Georgia, Armenia sau Grecia.

La festival vor exista 80 de vinuri la degustare, între care unul din Italia, de 98 de puncte, în condițiile în care concursurile sunt câștigate, de obicei, de vinuri cu 85-95 de puncte.

De asemenea, va exista un concurs pentru desemnarea celui mai bun vin, la care vor participa două echipe, una de clienți și alta de angajați HoReCa. 

Potrivit organizatorilor, în acest moment, Brașovul este pe locul patru, în țară, după București, Cluj și Timișoara, în ceea ce privește consumul de vinuri de calitate.

Festivalul Vin la munte” se va desfășura, sâmbătă și duminică, la hotel Kronwell.

Sorin Țârcă