ACUM:
7.03
Bună dimineața Transilvania

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Prefecții din toată țara s-au întâlnit la Brașov

Publicat: miercuri, 13 Martie 2019 , ora 12.29
Sursa Prefectura Brașov
Sursa Prefectura Brașov
Prefectul Brașovului, Marian Rasaliu, despre eveniment

Prefecți din toată țara, dar și reprezentanți ai unor structuri din Ministerul Afacerilor Interne, precum și ai altor instituții ale administrației publice centrale, s-au reunit la Brașov, în perioada 10-12 martie,  într-o întâlnire de lucru unde au fost dezbătute mai multe teme de interes public.

Una dintre ele a vizat activitatea Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple și cea a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Inmatriculare a Vehiculelor. Nu întâmplător a fost ales Brașovul ca punct de întâlnire. Județul nostru s-a clasat pe locul al doilea în țară ca eficiență a celor două instituții, după ce Instituția Prefectului Județul Brașov a dispus mai multe măsuri, pe parcursul anului trecut.

Managementul resurselor umane și gestionarea resurselor financiare au fost alte două subiecte dezbătute la acest eveniment. De asemenea, o prezentare a avut ca temă organizarea și desfășurarea activităților pentru alegerile europarlamentare. Întîlnirea a fost coordonată de secretarul de stat pentru relația cu instituțiile prefectului, Adrian Petcu. 

Adina Chirvasă